Me olemme COSSA

Be The Cosmetics Savior!

Kiitos, kun olet täällä! Pelastamalla kosmetiikkatuotteen COSSAn valikoimasta olet mukana luomassa kestävämpää tuote-elinkaarta. Haluamme, että opit tuntemaan COSSAn. Tällä sivulla pääsetkin tutustumaan COSSAn juuriin. Toimintamallistamme voit lukea lisää täältä.

 

COSSAn juuret

COSSAn perustajan tarina

"Hei! Olen Olivia Bigovic. Olen yrittäjä, kauneusvaikuttaja ja COSSAn perustaja. Olen työskennellyt kauneuden sisällöntuottajana ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisena vuodesta 2019. Idea COSSAsta tulikin työni myötä. Omassa työssäni huomasin, kuinka helposti täydellistä kosmetiikkahävikkiä syntyy. Tein tämän havainnon alkuvuodesta 2021 ja ajatus jäi alitajuntaani muhimaan. Varsinaisen idean COSSAsta sain unessa. Unessa nimi COSSA (eli cosmetics savior, kosmetiikan pelastaja) tuli myös esiin, eli periaattessa sain valmiin yritysidean yöunilla. Näinkin voi käydä!

Aloin nopeasti tekemään taustatoimia COSSAn eteen. Heti aluksi teetin hävikkikyselyn yrityksille, jonka tulosten kautta lähdin rakentamaan yritystä ja toimintamallia. Tulen yrittäjäsuvusta - olen yrittäjä neljännessä sukupolvessa. Yrittäjyys siis selvästi tulee veressäni ja COSSA onkin jo toinen yritykseni.

Vuonna 2022 sain luotua COSSAn ensimmäiset yhteistyökumppanuudet ja pääsin valmistelemaan lanseerausta. Lanseeraus toteutettiin kesäkuussa 2022. Olen itse ollut myös fyysisesti läsnä COSSAn ensiaskelissa. Halusin, että pidämme varaston ja logistiikan aluksi sisäisenä, jotta voin itse olla paketoimassa tilauksiamme ja suunnitella pakettimme. Ensimmäiset tilaukset olivat niin jännittäviä!

Kaikkea en kuitenkaan ole tehnyt yksin. Olen kiitollinen avusta, jota olen saanut COSSAn starttaamiseen! COSSAn taustalla on mm. ympäristöalan ammattilaisia, brändivastuullisuuden ammattilainen, graafinen suunnittelija sekä mieletön sometiimi. COSSAn tavoite ei ole olla vain brändi ja yritys, vaan myös yhteisö ja kosmetiikkavastuullisuuden keulakuva. Kiitos, kun seuraat ja tuet tarinaamme!" - Olivia Bigovic 

 

COSSA tarjoaa kosmetiikkatuotteille kestävämmän elinkaaren

COSSA verkkokauppa avattiin kesäkuussa 2022. Verkkokaupan lanseerausta edelsi reilun vuoden kehitysprosessi. Kun idea COSSAsta syntyi vuoden 2021 alussa, aloimme kartoittaa Suomessa toimivien kosmetiikkamyyjien kosmetiikkahävikkiä. Lue lisää kyselystämme täältä. 

 

Missio 
COSSAn toimintamallin missio on pidentää kosmetiikan elinkaarta ja vähentää kosmetiikkajätettä. Valikoimamme tuotteet ovat kosmetiikan maahantuojien valikoimasta poistuneita tuotteita. Toimijat siirtävät tuotteita säännöllisesti sivuun tuodakseen tilalle uusia tuotteita. Valikoimamme tuotteet ovat nimenomaan valikoimasta poistuneita, täydellisessä kunnossaan olevia käyttötuotteita, eivät siis esimerkiksi vanhentuneita tai rikkoutuneita tuotteita. Valikoimamme on limited edition, sillä valikoimamme koostuu tarjolla olevista hävikkieristä, eikä meillä ole vakituista valikoimaa.

 

Missiomme on vähentää kosmetiikkajätettä tarjoamalla ratkaisuja yritysten kosmetiikkahävikkiin sekä kannustamalla kuluttajia kestävämpiin kosmetiikkavalintoihin. Yrityksemme tarjoaa myös kosmetiikkavastuullisuuteen liittyviä palveluita, esimerkiksi konsultaatiota, konseptointia sekä myyntistrategioita.
Ennen uutta, hyödynnetään olemassa olevaa!

 

Toimintamallimme

 

Ota meihin yhteyttä!

Jos sinulla on jotain kysyttävää toiminnastamme tai tuotteistamme, otathan yhteyttä: info@cossa.fi

Hei yrityksen tai median edustaja! Oletko kosmetiikan maahantuoja, jälleenmyyjä tai valmistaja? Haluatko olla mukana luomassa kestävämpää tuote-elinkaarta? Kuulemme mielellämme saatavilla olevista tuotteistanne tai kiinnostavista yhteistyömahdollisuuksista. Yritysten yhteydenotot: olivia@cossa.fi

Hei vaikuttaja! Aloittavana yrityksenä toteutamme pieniä yhteistyö -kampanjoita sekä olemme kiinnostuneita vaikuttajien toteuttamasta sisällöntuotannosta omiin kanaviimme. Sosiaalisen mediaan liittyvissä yhteydenotoissa: info@cossa.fi

 

      

 

Sunnuntai,Maanantai,Tiistai,Keskiviikko,Torstai,Perjantai,Lauantai
Tammikuu,Helmikuu,Maaliskuu,Huhtikuu,Toukokuu,Kesäkuu,Heinäkuu,Elokuu,Syyskuu,Lokakuu,Marraskuu,Joulukuu
Lisää toivelistalleNäytä toivelistaniPoista toivelistalta
Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Shoppaa tuotteita