Tietoa valikoimasta

Valikoimamme koostuu Suomessa toimivien kosmetiikan maahantuojien valikoimasta poistuneista tuotteista. Haluamme olla läpinäkyviä toiminnastamme. Siksi kokosimme tälle sivulle tietoa toimintamallistamme; valikoiman muodostumisesta, tuotteiden säilytyksestä, myyntiajoista sekä jatkotoimistamme.

Prosessi alkaa, kun yritykset ilmoittavat meille valikoimasta poistuvista tuotteistaan. Voit lukea lisää yhteistyökumppaneistamme täältä. Toimijat siirtävät tuotteita säännöllisesti sivuun tuoden tilalle uusia tuotteita. Sekä yhteistyökumppaneillamme että meillä seurataan jokaisen tuote-erän myyntiaikaa sekä käyttöikää. Käyttöiän voi tarkistaa tuotteen etiketistä parasta ennen -päiväyksenä tai purkkisymbolina, joka ilmoittaa kosmetiikan käyttöiän avaamisen jälkeen. Toimintamallimme on muodostettu niin, että tuotteet ovat valikoimassamme maksimissaan puoli vuotta, niin että käyttöikää on jäljellä ainakin puoli vuotta. Mikäli tuotteessa on parasta ennen -päiväys, on se ilmoitettu tuotesivun “Hävikkisyy” -infolaatikossa.

Valitsemme COSSAn valikoimaan tuotteita, jotka sopivat käyttöikänsä, laatunsa sekä brändinsä puolesta COSSAn kriteereihin. Ennen kuin tuomme tuotteet myytäviksi verkkokauppaamme, on tuotteet tuotetietoineen kirjattu järjestelmiimme sekä vastaanotettu varastollemme. Tuotteet sijaitsevat omalla varastollamme Helsingissä, jolloin pystymme seuraamaan pakkausten laatua sekä myyntiaikaa itsenäisesti. Valikoimamme tuotteet ovat nimenomaan valikoimasta poistuneita, täydellisessä kunnossaan olevia käyttötuotteita, eivät siis esimerkiksi vanhentuneita tai rikkoutuneita tuotteita.

Vihdoin kun tuotteet ovat päässeet valikoimaamme, sinä voit löytää tuotteita samalla tukien kestäviä arvojamme sekä tarjoten kosmetiikalle pidemmän elinkaaren. Pakkaamme tuotteet helposti kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin. Tilauksesi mukana saat kosmetiikan kierrätysoppaan, jotta voit jatkaa työtä kestävän kehityksen eteen kotonasi. Ennen uutta, hyödynnetään olemassa olevaa!

 

 

Valikoiman muuttuminen

Valikoimamme muuttuu saatavilla olevan hävikkikosmetiikan mukaan. Teemme tuotedroppeja jopa viikoittain, jolloin tuomme uusia tuote-eriä sekä brändejä valikoimaamme. Kuitenkin, haluamme pitää varastomme kompaktina, joten olemme maltillisia varastomme koon suhteen. Uusista tuotteista saat tiedon sosiaalisessa mediassa @cossafi sekä uutiskirjeissä.

 

Jatkotoimet

Tuotteita pidetään COSSAn hallussa n. puoli vuotta, jonka aikana pyrimme saamaan tuotteille kodit. Osa tuotteista voi tarvittaessa pysyä valikoimassamme pidempään, sillä myyntiaikaan vaikuttaa tuotteen myyntiaika ja elinkaaren pituus. Luonnonkosmetiikan myyntiajat ovat lyhyitä luonnollisista ainesosista johtuen, kun taas hiuslakan tai meikkien ei, sillä ne harvoin sisältävät vanhenevia ainesosia. Jokaiselle tuotteelle on kuitenkin määritelty myyntiaika, jonka puitteissa tuotetta pidetään valikoimassa.

Toimintamallimme on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi, jolloin voimme minimoida meiltä syntyvän hävikin. Mikäli kuitenkin käy niin, ettei tuote tule myydyksi meilläkään, lahjoitamme tuotteet (joilla on käyttöikää) hyväntekeväisyysjärjestöille. Mikäli tuotteitamme lahjoitetaan järjestöille, ilmoitamme siitä läpinäkyvästi täällä.

Sunnuntai,Maanantai,Tiistai,Keskiviikko,Torstai,Perjantai,Lauantai
Tammikuu,Helmikuu,Maaliskuu,Huhtikuu,Toukokuu,Kesäkuu,Heinäkuu,Elokuu,Syyskuu,Lokakuu,Marraskuu,Joulukuu
Lisää toivelistalleNäytä toivelistaniPoista toivelistalta
Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Shoppaa tuotteita