Käyttöehdot (toimitus- & maksutavat)

Toimitusehdot
Näitä ehtoja sovelletaan Cosmetics Savior Oy:n (3258418-6) ja yrityksen asiakkaiden välisissä kauppasuhteissa. Sopimus- ja käyttöehdot (tilaus- ja toimitusehdot) koskevat osoitteessa www.cossa.fi tehtyjä verkkokauppaostoksia. Ehdot ovat voimassa 15.6.2022 alkaen.


Asiointi ja tilaus
Pidätämme oikeuden muutoksiin sekä korjauksiin verkkosivuilla (esimerkiksi kirjoitusvirheet, hinta- tai varastovirheet sekä muut epätarkkuudet sekä epätarkkuudet ainesosaluetteloissa). Tarkistathan aina, että tilauksesi ja tuotteesi vastaa ostamaasi. Tarkistathan myös ainesosaluettelon sekä tuotteen käyttöohjeet itse.

Tekijänoikeuden verkkosivujemme tietoihin sekä sisältöihin omistaa Cosmetics Savior Oy (3258418-6). Cosmetics Savior Oy:n asiakkaat voivat asioida ja tehdä tilauksia osoitteessa www.cossa.fi. Ostosopimus syntyy, kun Cosmetics Savior Oy on vahvistanut asiakkaan tilauksen ja asiakas on vahvistanut tilausvahvistuksen. Mikäli asiakas ei vastaanota tilausvahvistusta syystä tai toisesta, asiakas voi ilmoittaa siitä sähköpostitse info@cossa.fi, jolloin asia selvitetään ja tilausvahvistus lähetetään tarvittaessa manuaalisesti.


Maksut
Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Kassalla näkyvä hinta on tilauksesi hinta sisältäen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muutoksiin hinnoissa sekä toimituskuluissa. www.cossa.fi verkkokaupan maksutapakumppanit ovat Viva Wallet (VIVA PAYMENT SERVICES SINGLE MEMBER S.A. (‘VIVA PAYMENTS’), 997671771) sekä Klarna Checkout. Maksaessasi turvallisesti Viva Walletilla, hyväksyt maksutavan ja sen käyttöehdot. Maksaessasi turvallisesti Klarnalla, hyväksyt maksutavan ja sen käyttöehdot. Tutustuthan valitsemasi maksutavan ehtoihin. Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla, SEPA Bank Transferilla sekä Klarnalla.
   


Toimitus
Tarjoamme ilmaiset postikulut (Posti / Matkahuolto) yli 49€:n tilauksiin.
Nouto Matkahuollon palvelupisteestä (4,90€): 
Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.

Posti luukkuunjakelu (5,90€):
Toimitus ilman ennakkoilmoitusta vastaanottajan postiluukkuun tai - laatikoon 2-4 arkivuorokauden kuluessa lähettämisestä. 

Postipaketti (5,90€):
Nouda tilauksesi Postin palvelupisteestä. Postin normaali toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Saat tekstiviestin, kun pakettisi on noudettavissa Postista. Muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksen ja noutaa paketin 7 vuorokauden sisällä. 

Postin pakettiautomaatti (5,90€):
Nouda tilauksesi Postin pakettiautomaatista. Normaali toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Saat Postilta tekstiviestillä lokerokoodin, jolla pääset noutamaan tilauksen automaatista. Voit valita haluamasi automaatin kassalla. Noudathan paketin 7 vuorokauden sisällä. Perimme noutamattomasta paketista 6,90€.

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: 
Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.
 

Postin sekä Matkahuollon pakettien normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Schenkerin normaali toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. Huomioithan, että kuljetusyhtiöt eivät kuljeta paketteja viikonloppuisin tai pyhäpäivinä. Etelä-Suomen, Turun ja Tampereen alueella Posti toimittaa paketteja pakettiautomaatteihin myös lauantaisin. 

Haethan pakettisi ajoissa. Mikäli et kuule tilauksestasi 7 päivän kuluessa tilaushetkestä, olethan yhteydessä info@cossa.fi. Hakematta jääneestä paketista, joka kääntyy takaisin varastollemme, veloitamme 6,90€ käsittelykulun.


Palautus- / peruutusoikeus koskee alkuperäisessä kunnossaan olevia, käyttämättömiä tuotteita, joiden pakkaukset ovat avaamattomia ja sinetissään.
Voit peruuttaa tilauksesi 14 päivän ajan, alkaen tilaushetkestä. Jos haluat peruuttaa tilauksesi (peruutus tarkoittaa tilausta, jota et ole vielä vastaanottanut), ole yhteydessä sähköpostitse: info@cossa.fi mahdollisimman pian. Ilmoita viestissäsi tilauksesi tiedot: nimesi sekä tilausnumerosi. Voit perua tilauksesi joko osittain tai kokonaan. 

Voit palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Halutessasi palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä sähköpostitse info@cossa.fi. Lähetämme sinulle palautusohjeet. Kerrothan viestissäsi meille nimesi sekä tilausnumerosi. Lähetä tilauksesi meille takaisin pikimmiten. Saatuamme tuotteet takaisin, palautamme peruutuksen tai palautuksen yhteydessä palauttamiesi tuotteiden suoritukset kokonaisuudessaan. Mikäli saamasi tuote on viallinen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@cossa.fi mahdollisimman pian. Teethän tilauksesi harkiten, sillä paketin edestakaisin kuljettaminen ei tue ekologisia arvojamme. Täten perimme palautuksesta 4,90€ palautuskulun.
Mikäli saamasi tuote on viallinen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@cossa.fi mahdollisimman pian.


Tutustuthan myös tietosuojaselosteeseemme.
 
Sunnuntai,Maanantai,Tiistai,Keskiviikko,Torstai,Perjantai,Lauantai
Tammikuu,Helmikuu,Maaliskuu,Huhtikuu,Toukokuu,Kesäkuu,Heinäkuu,Elokuu,Syyskuu,Lokakuu,Marraskuu,Joulukuu
Lisää toivelistalleNäytä toivelistaniPoista toivelistalta
Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Shoppaa tuotteita