Usein kysyttyä

Miten valikoimamme muodostuu?
Valikoimamme tuotteet ovat kosmetiikan maahantuojien valikoimasta poistuneita, täydellisiä, käyttökelpoisia tuotteita. Toimijat siirtävät tuotteita säännöllisesti sivuun tuodakseen tilalle uusia tuotteita. Tällöin täydellisiä tuotteita päätyy hävikkivaaraan. Missiomme on vähentää kosmetiikkajätettä puuttumalla yritysten kosmetiikkahävikkiin sekä kannustamalla kuluttajia kestävämpiin kosmetiikkavalintoihin. Ennen uutta, hyödynnetään olemassa olevaa!

 

 

Miksi COSSAlla ei ole vakituista valikoimaa?

Valikoimamme muuttuu aina sillä hetkellä tarjolla olevan hävikkikosmetiikan mukaan. Koska toimintamme tavoite on vähentää kosmetiikkajätettä ja pelastaa jo olemassa olevaa kosmetiikkaa, haluamme pitää verkkokauppamme täysin näiden arvojen mukaisena. Siksi emme täytä varastoamme tietyn valikoiman mukaan, vaan pelastamme sillä hetkellä tarjolla olevia, hävikkiuhan alla olevia tuotteita. Kannattaa siis kurkkia sivujamme säännöllisin väliajoin, jotta ehdit pelastaa omien suosikkibrändiesi tuotteet silloin, kun niitä löytyy verkkokaupastamme. Voit myös liittyä postituslistalle ja saada viestin uutuustuotteistamme.

 

 

Mistä COSSAn tuotteet ovat peräisin?

COSSA on suomalainen yritys. Prosessi alkaa, kun Suomessa toimivat yhteistyökumppanimme ilmoittavat meille valikoimasta poistuvista tuote-eristään. Valitsemme COSSAn valikoimaan tuotteita, jotka sopivat käyttöikänsä, laatunsa sekä brändinsä puolesta COSSAn kriteereihin. Satsaamme kestäviin kumppanuuksiin - vaikka valikoima vaihtuu usein, tuotteidemme lähde pysyy samana.

 

 

Ovatko hävikkituotteet jotenkin viallisia?

Valikoimamme tuotteet ovat valikoimasta poistuneita, täydellisessä kunnossaan olevia käyttötuotteita, eivät siis esimerkiksi vanhentuneita tai rikkoutuneita tuotteita.

Tuotteemme tulevat Suomessa toimivilta maahantuojilta. Sekä yhteistyökumppaneillamme että meillä seurataan jokaisen tuote-erän myyntiaikaa sekä käyttöikää. Valikoimamme tuotteet sijaitsevat omalla varastollamme, jotta voimme seurata niiden laatua ja myyntiaikaa tarkasti. Tuotteidemme hävikkisyyt on merkitty tuotesivulle, josta voit sen lukea. Käyttöiän voi tarkistaa tuotteen etiketistä parasta ennen -päiväyksenä tai purkkisymbolina, joka ilmoittaa kosmetiikan käyttöiän avaamisen jälkeen. Mikäli tuotteessa on parasta ennen -päiväys, on se ilmoitettu tuotesivun “Hävikkisyy” -infolaatikossa.

Tuotteemme ovat normaalin tuotantoprosessin läpikäynyttä kosmetiikkaa, mutta edellä mainitusta syystä hävikkivaarassa. Teemme yhteistyötä ainoastaan brändien ja tuotteiden kanssa, jotka ovat läpäisseet kaikki EU:n turvallisuusvaatimukset sekä -merkinnät. Ennen uutta, hyödynnetään olemassa olevaa! 

 

 

Minkälaiset toimitus-, palautus- & peruutuskäytännöt Cossalla on?

Tarjoamme Matkahuollon sekä Postin paketit hintaan 4,90€ (DB Schenker 5,90€). Ilmaisen Matkahuollon tai Postin toimituksen tarjoamme yli 49€ tilauksiin! Toimitamme 1-3 arkipäivässä. Be The Cosmetics Savior!

 

Palautus- / peruutusoikeus koskee alkuperäisessä kunnossaan olevia, käyttämättömiä tuotteita, joiden pakkaukset ovat avaamattomia ja sinetissään. Voit peruuttaa tilauksesi 14 päivän ajan, alkaen tilaushetkestä. Jos haluat peruuttaa tilauksesi (peruutus tarkoittaa tilausta, jota et ole vielä vastaanottanut), ole yhteydessä sähköpostitse: info@cossa.fi mahdollisimman pian. Ilmoita viestissäsi tilauksesi tiedot: nimesi sekä tilausnumerosi. Voit perua tilauksesi joko osittain tai kokonaan. 

Voit palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Halutessasi palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä sähköpostitse info@cossa.fi. Lähetämme sinulle palautusohjeet. Kerrothan viestissäsi meille nimesi sekä tilausnumerosi. Lähetä tilauksesi meille takaisin pikimmiten. Saatuamme tuotteet takaisin, palautamme peruutuksen tai palautuksen yhteydessä palauttamiesi tuotteiden suoritukset kokonaisuudessaan. Mikäli saamasi tuote on viallinen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info@cossa.fi mahdollisimman pian. Teethän tilauksesi harkiten, sillä paketin edestakaisin kuljettaminen ei tue ekologisia arvojamme. Täten perimme palautuksesta 4,90€ palautuskulun.
Mikäli saamasi tuote on viallinen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@cossa.fi mahdollisimman pian.

 

Sunnuntai,Maanantai,Tiistai,Keskiviikko,Torstai,Perjantai,Lauantai
Tammikuu,Helmikuu,Maaliskuu,Huhtikuu,Toukokuu,Kesäkuu,Heinäkuu,Elokuu,Syyskuu,Lokakuu,Marraskuu,Joulukuu
Lisää toivelistalleNäytä toivelistaniPoista toivelistalta
Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Shoppaa tuotteita