Yhteistyökumppanit

Cossan valikoima koostuu Suomessa toimivien kosmetiikan maahantuojien valikoimasta poistuneista tuotteista. Valikoimamme vaihtuu jopa viikoittain, mutta yhteistyökumppanimme pysyvät samana. Satsaamme kestäviin kumppanuuksiin. Vastuullisuus sekä läpinäkyvyys on meille tärkeää & siksi haluamme tuoda yhteistyökumppanimme näkyväksi myös teille.

 

Love Beauty Oy

Love Beauty Oy on 2013 perustettu, maahantuontiin ja brändimarkkinointiin keskittyvä yritys. Yrityksen missiona on maahantuoda markkinoille arkea inspiroivia kosmetiikkatuotteita – luonnollisesti! Luonnonkosmetiikka inspiroi Love Beautya. Yrityksen toimintaa ohjaa ilo tuottaa parhaita ratkaisuja, jotka johtavat yhteiseen hyvään. Cossan valikoimasta löydät mm. Love Beautyn maahantuomia Real Techniquesin, EcoToolsin, Faith in Nature, Pulpe De Vien sekä Vita Liberatan tuotteita.

Transmeri

Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Oy Transmeri Ab maahantuo ja markkinoi päivittäistuotteita ja kosmetiikkaa Suomessa ja Baltiassa. Transmeri maahantuo selektiivistä, semiselektiivistä sekä luonnonkosmetiikkaa. Cossan valikoimasta löydät mm. Transmerin maahantuomat Laveran, Madaran sekä Wellan.

Face Helsinki

Face Helsinki on kotimainen ja perheomisteinen kosmetiikan jakeluyritys. Face Helsinki edustaa kahdeksaa kosmetiikkamerkkiä Suomessa, jotka ovat niin ikään perheyrityksiä. Cossan valikoimista löytyy Face Helsingin sarjoista Paese-meikit ja Ziaja-päivittäiskosmetiikka. Laadukkaat tuotteet, vastuullisuus ja ystävällinen palvelu ovat Face Helsingin toiminnan ytimessä. Yrityksen on perustanut vuonna 2007 Marika Heinänen ja Juha Mertanen.

Miraz Trading Oy

Perheyritys Miraz Trading Oy on vuonna 2011 perustettu itsenäinen ja asiantunteva luonnonkosmetiikan ja luomutuotteiden erikoistukku. 
Intohimomme on tehdä töitä sellaisten brändien kanssa, joita ajaa halu luoda jotakin kaunista, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Miraz on tuonut Cossan valikoimaan mm. Lily Lolon, Zuiin, Hurraw!:n sekä Unique Beautyn.

 

 

Sunnuntai,Maanantai,Tiistai,Keskiviikko,Torstai,Perjantai,Lauantai
Tammikuu,Helmikuu,Maaliskuu,Huhtikuu,Toukokuu,Kesäkuu,Heinäkuu,Elokuu,Syyskuu,Lokakuu,Marraskuu,Joulukuu
Lisää toivelistalleNäytä toivelistaniPoista toivelistalta
Ostoskori

Korisi on tyhjä.

Shoppaa tuotteita