Tuntuuko kasvojen iho aamulla tylsältä ja kireältä? Löysitkö ripsirajasta itsepintaisia ripsaripaakkuja? 

Nou hätä! COSSAn Essi näyttää, miten BYBI Beautyn tuotteilla puhdistat ja virkistät ihosi valmistellen sen seuraavaan päivään. Tämä kaksivaiheinen rutiini on helppo mahduttaa kiireisimpäänkin arkeen ja tuotteet tukevat toisiaan täydellisesti! Ja ne ovat luonnonkosmetiikkaa!

 

1. BYBI Beautyn Swipe Clean Puhdistusöljy

puhdistaa iholta tehokkaasti, mutta hellävaraisesti meikin ja lian. Swipe Clean on yhdistelmä antibakteerisia öljyjä, jotka irroittavat epäuhtauksia, likaa ja meikit jättämättä tahmaista tai öljyistä tuntumaa iholle. Swipe Clean sopiikin erinomaisesti silmämeikin poistoon, sillä se ei sisällä eteerisiä öljyjä. Tuloksena puhdas, kirkas, pehmeä ja terve iho.

Tutustu lisää: BYBI Swipe Clean Puhdistusöljy

 

2. BYBI Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic

on jokapäiväiseen käyttöön sopiva kasvovesi kirkastavalla ja ihon hehkua edistävällä vaikutuksella. Maitohapon ja kirkastavien ainesosien yhdistelmä kuorii ihoa lempeästi auttaen silottamaan ihon tekstuuria ja tasoittamaan sen sävyä. Yhdistelmä maitohappoa, antioksidantteja ja elvyttävää kukkaisvettä virkistävät ihoa ja antavat sille kasteenraikkaan hehkun. Day Glow kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja se on sopivan hellävarainen päivittäiseen käyttöön.

Tutustu lisää: BYBI Beauty Day Glow kirkastava kasvovesi

 

BYBI Beauty-tuotteet ovat 100% luonnollisia, vegaanisia sekä cruelty free.

 

Näin kirkastat ihoasi kaksivaiheisella iltarutiinilla:

 

 

1. Huuhtele ensin kasvot raikkaalla vedellä. Kuivaa kasvot ennen öljypuhdistusta.

 

2. Ihon puhdistus.

Annostele BYBI Beautyn Swipe Clean Puhdistusöljyä kämmenelle ja lämmitä öljyä hieman hieromalla käsiä yhteen. Työstä tuotetta kasvoilla pyörivin liikkein epäpuhtauksien tai meikkien poistamiseksi. Huuhtele ja kuivaa kasvot lopuksi.

 

3. Hehkua kasvoille. 

Kostuta vanulappu BYBI Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic kasvovedellä, tai annostele tuotetta kämmenelle. Sivele kasvovettä koko kasvoille, ja tunne miten se kuorii ihoa lempeästi ja virkistää. Kasvovettä voi käyttää myös aamulla, mutta muista suojata iho myös auringolta.

 

Ihania ihonhoitohetkiä!

Terkuin Essi, COSSAlta