Vastuuta punaisella matolla

Julkkikset ovat tunnettuja siitä, että he ylittävät rajoja muodin ja kauneuden saroilla, niin hyvässä kuin pahassa. Yksi COSSAlle mieluinen trendi on valloittamassa Hollywoodia, nimittäin vastuullisempi kosmetiikka. Tässä postauksessa käymme läpi Hollywoodista tuttujen kasvojen vastuullisempia kauneusrutiineja. Ehkä tällä kertaa voimme oppia heiltä jotain ja inspiroitua.

 

Julkkiksia, joiden kosmetiikkapussista löytyy vastuuta:

Lady Gaga 

Popin supertähti Lady Gaga lanseerasi vuonna 2019 oman meikkisarjan Haus Laboratories'n, jonka jokainen tuote on vegaaninen ja cruelty free eli eläinkokeeton. Vuonna 2020 laulaja julkaisi lausunnon vastuullisempien kauneustuotteiden tärkeydestä: "Edustamme ystävällisyyttä, osallisuutta ja kokeiluja - tuomme esiin parhaan version itsestäsi joka päivä.” Sen lisäksi, että Lady Gaga valmistaa täysin luonnollisia tuotteita, hän myös lahjoittaa osan Haus Laboratoriesin tuotosta hyväntekeväisyyteen. Wow! Näitä arvoja COSSA arvostaa.

Lue lisää COSSAn valikoiman vastuusta täältä.

Rihanna 

Rihanna teki historiaa, kun hän lanseerasi Fenty Beautyn vuonna 2017 ensimmäisenä suurena tuotemerkkinä, joka tarjoaa 40 sävyä meikkivoidetta. Laulaja on puhunut ääneen sitoutumisestaan käyttää vain luonnollisia ainesosia palkitussa kosmetiikka- ja ihonhoitotuotesarjassaan. Hän sanoo: "Haluan, että kaikki naiset tuntevat itsensä kauniiksi omassa ihossaan riippumatta siitä, keitä he ovat tai mistä he tulevat! Siksi loin Fenty Beautyn - jotta kaikki tuntisivat olevansa mukana."


Jessica Alba 

Jessica Alba on kaiken luonnollisen ja "vihreän" aktivisti. Hän perusti oman The Honest Company -nimisen yrityksen, joka valmistaa luonnollisia, myrkyttömiä vauvatuotteita, kuten vaippoja, pyyhkeitä, pyykinpesuainetta ja shampoota. Viime aikoina hän on jopa julkaissut oman meikkisarjan, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista. Alba tarjoaa kaiken meikkivoiteista poskipunaan ja ripsiväriin.  


Kourtney Kardashian

Kourtney on myös julkkis, joka suosii luonnollisia kauneustuotteita. Hän luottaa usein True Botanicalsin ja Dr. Barbara Sturmin kaltaisiin tuotemerkkeihin pitääkseen ihostaan huolta. Kourtney on puhunut myös Clean Beauty Products -tuotteista, jotka on kehitetty ilman keinotekoisia väriaineita tai hajusteita.

  

Gwyneth Paltrow 

Gwyneth Paltrow on aina ollut trendien edellä, kun on kyse muodista ja kauneudesta. Hän oli yksi ensimmäisistä julkkiksista, joka omaksui "puhtaan kauneuden", kuten hän sitä kutsuu. Vuonna 2017 hän lanseerasi Goop Beautyn, joka tarjoaa erilaisia ihonhoitotuotteita, jotka on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten öljyistä ja yrteistä. Paltrow ei käytä ainoastaan omaa tuotesarjaansa, vaan myös muita tuotemerkkejä, kuten Tata Harperia, jotka ovat tunnettuja sitoutumisestaan luomukosmetiikan luomiseen. 

 

Nämä upeudet todistavat, että yhdessä voimme mullistaa nykyihmisten tapaa tehdä ostoksia! Meidän ei tarvitse käyttää kovia kemikaaleja tai luoda päästöjä pikatuotannolla. On upeaa, että saatavilla on kokoajan enemmän vastuullisia vaihtoehtoja

  

Sinun vuorosi.

Oletko sinä valmis vaikuttamaan kestävällä tavalla kosmetiikan maailmaan? COSSA on kosmetiikkavastuullisuuden edelläkävijä. Luomme kosmetiikka-alalle ratkaisukeskeisiä toimintamalleja, jotka edistävät kiertotaloutta ja zero waste -arvoja. Toimitaan yhdessä ja varmistetaan, että kauneus ei maksa liikaa luonnolle. Täällä teet täydellisiä kosmetiikkalöytöjä samalla säästäen luontoa ja lompakkoa! 

Shoppaile COSSA-kosmetiikkaa tästä.